Hyr en hel herrgård!

Tolsjöhult erbjuder charmig logi i gårdens hus. Husen är varsamt renoverade och alla moderniteter är anpassade så att charmen skall finnas kvar. Samtliga hus har kakelugn eller öppen spis samt dusch eller badkar.

Mangårdsbyggnaden -

Charmig herrgårdsbyggnad med 5 sovrum. 3 dubbelrum och två singelrum. Totalt 8 sängplatser. Huset har ett charmigt och rymligt kök med alla moderniteter. (Spis, ugn, micro, kyl, frys, diskmaskin etc) Matsalen har ett  matsalsbord med plats för minst 12 personer och i den hemtrevliga salongen finns stora soffor och fåtöljer för att njuta av den öppna spisens sprakande eller pianospel.

   

Södra flygeln -

Södra flygeln har två härliga sovrum med dubbelsängar. Totalt 4 sängplatser, trevligt kök, matsal med kakelugn samt ett mysigt sällskapsrum också det med en vacker kakelugn. I sällskapsrummet finns också en bäddsoffa med plats för 2.

  

Norra flygeln -

Norra flygeln har på nedervåningen ett stort ombonat och mycket trevligt bondkök, badrum samt ett vardagsrum med öppen spis. På övervåningen finns tre ljusa sovrum med totalt 5 sängplatser.

Bagarstugan -

Denna lilla romantiska stuga har visserligen inte rinnande vatten eller toalett men ligger alldeles precis bredvid Tolsjön. En generös bakugn håller värmen och dass finns alldeles bredvid.  Där finns en dubbelsäng samt två enkelsängar.                          

 

Bo på Herrgård!

Ni hyr hela gården med sammanlagt 10 sovrum (15 sovplatser) + bagarstugan

Pris högsäsong 2013: 19 000 kr/vecka   (1 juni - 30 september)             

Pris lågsäsong 2013: 15 000 kr/vecka

 

 

Kontakta oss gärna för mer detaljerad information och bokning:

Annika Junzell

annika@junzell.se

tel: 0708 760 716

 

Erik Junzell

erik@jikell.se 

tel 0709 383702

 

Information rörande samtliga hus:

Bytesdag: Vanligen lördag eller enligt avtal.

Städning: Kostnaden tillkommer. Ca 500 kr/flygel och 600 kr mangårdsbyggnaden 

Lakan: Lakan och handdukar medtages. Kuddar och täcken finns.

Rökning: Rökningsförbud i alla fastigheter

Husdjur: Är tillåtna men vi vill gärna veta om det.

Mathållning: Alla kök är utrustade med husgeråd, glas och porslin. Meddela oss om det är något speciellt ni undrar över.

 

 

 

Tolsjöhult © 2008

www.yourdomain.com