På Tolsjöhult kan man ha oändligt många varianter på kalas. Allt från fest för fler än hundra personer uppe på lövad loge,  50-60 personer Magasinet, 30-40 gäster i Snickeriet eller lite mindre varianter inne i mangårdsbyggnaden. Vi har många års erfarenhet av att arrangera evenemang och vi kan vara med och hjälpa till med det mesta.

                

 

Vi hjälper till med allt det ni behöver ha hjälp med. Vi kan vara med från början, från  idéer, planering, inbjudningar, styling, mat, dryck, musik eller också hyr nu Tolsjöhult och ordnar det mesta själva.

Jag har mångårig erfarenhet av att arrangera bröllop och fester och kontakta mig gärna för mer information och referenser: annika@junzell.se  0708 760 716

 

      

    

Logen ovanför stallet, är ca 450 kvm stor och har ett fantastiskt ljus som strilar in fån sidorna.

Att ha en fest här är något gästerna aldrig glömmer. En fest för 100-150 personer är inget problem.

Den stora logen går även att avgränsa om gästantalet är mindre. Det finns en liten scen för orkester och det nyinlagda golvet håller för dans, det lovar vi!

 

Snickeriet används ibland som yogalokal men är även en utmärkt plats att ha fest! Med dukade bord finns plats för 30-40 personer. Öppnar man dörrarna tittar man rakt ut på Tolsjön och har man tur betar en häst utanför fönstret.

I det två våningar höga Magasinet kan vi ta emot och ordna härliga fester fö ca 50-60 gäster.  På första våningen sitter man till bords och den övre våningen passar perfekt till bar och dans. De många möjligheterna gör Tolsjöhult perfekt som kalasplats.

    

    

    

 I området finns tre fina kyrkor: Undenäs kyrka, Älgarås kyrka och Skaga kapell. För den som vill gifta sig på ett annat sätt finns många olika platser på Tolsjöhult att välja mellan.  Det är bara att släppa loss fantasin och finna sin egen plats i paradiset. En sjövik, en skogsdunge, en betad kulle en strand....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YournameCom © 2007 • Privacy Policy • Terms of Use

www.yourdomain.com